Tangguh buka buku pink sebab pkp

Salam semua, tadi saya pegi kkia nak bukak buku pink. Tapi nurse kat situ kata buat masa ni memang dorang takda buat pembukaan buku pink sebab pkp. Kalau nak buat kena kandungan 3 bulan ke atas takpun kena tunggu pkp habis baru boleh buat. Nak tanya kkia tempat lain pun sama ke macam ni? ?

39 Balas

Tempat saya pun macam ni. Dah 12 weeks ke atas baru dorang terima. Last 2 days baru bukak buku pink. Dah 15 weeks.

4y ago

Subang jaya