Perlu bawa buku pink lama tak nak buka buku pink baru?

Salam & Hi mommies. Nak tanya mommies, kalau baru nak buka buku pink anak ke 2, kena bawa buku pink anak pertama dulu tak? Sejak pkp ni duduk rumah parents di Selangor, buku pink anak first kat rumah di JB. Kalau kena bawa, berfikir banyak kali jugak ni nak balik JB 😌

1 Balas

patutnya kena bawa sbb nk tgk details pregnancy dulu, ada mslh ke tak. kelahiran mcm mana semua. unless sis igt sbjik2 la semua benda, tu pn still nurse nak tgk hitam putih depan mata. takut la pregnancy dulu ada masalah tapi org sorok2 gitu la fungsi kne bwk bku lama. kalau kt jb ada org mtk la dia tlg pos. tak pun inform jela nurse tu nnt bawak buku lama. just bukak je buku baru tu

3y ago

Oic.. Tq sis bagi idea 😊😃