Appointment KKIA

Hai.. Ni 1st pregnancy, baru nak buat appointment untuk buka buku pink. Tapi macam mana nak buat appointment di KKIA ya? Call tak angkat.. Cuba buat appointment dari Mysejahtera, tapi tak tahu nak pilih service yang mana sebab tiada pilihan untuk buka buku pink. Terima kasih 😁

Appointment KKIA
6 Balas

sy book appointment family planning tu je sis. dah sampai kk terus bagitau nak buka buku pink. tp make sure book yg awal pagi dlm 9am sbb nurse bising kalau book lebih dari 9am 😅

sama mcm sy haritu.. mysejahtera tu kk dah lame tak pkai..mse dtg tunjuk dia rejected. call tak angkat.. hujung2 kena pegi kk je buat appointment..

Kalau call tak angkat, kena walk in untuk booking. Appointment untuk antenatal checkup takde dalam Mysejahtera

2mo ago

Terima kasih 😁

Buka buku pink tiada dalam mysejahtera. Kena walk in, mereka akan bagi appt date

kalau call tak angkat , walkin jaa untuk booking app..

sy walkin je pgi²