Tangguh buka buku pink sebab pkp

Salam semua, tadi saya pegi kkia nak bukak buku pink. Tapi nurse kat situ kata buat masa ni memang dorang takda buat pembukaan buku pink sebab pkp. Kalau nak buat kena kandungan 3 bulan ke atas takpun kena tunggu pkp habis baru boleh buat. Nak tanya kkia tempat lain pun sama ke macam ni? ?

39 Balas

mcm sy bru bkk, pergi je sne dia just ambik nama , tnya week brpe then dia bg tarikh, tarikh tu dtg bru bkk bku

4y ago

ya saya pn mcmto... msa tu kandungan 9w

Xdala plk sis.smlm sy pergi buat ok je...tgk tempat kot.mngkin tmpt awk berisiko tnggi kes covid kot..

4y ago

7 minggu sis

Tempat saya tak macam tu. Nurse buat appointment utk saya pada hari isnin ni terus. Boleh je buka buku pink.

4y ago

Di gunung rapat, area ipoh perak

dkt kk sy kena call nak buat appointment. diorg dah bagi date utk dtg. mmg ngam2 12w nak bukak buku

oky je,sy bkk buku pink mse 5mggu..time pkpb lh,nurse xckp byk..cume bg scan or ap2 yg dy mntk

tempat saya ok je, tapi kena booking dalam sistem online, baru boleh, kalau walk in tak dilayan.

saya dtg ke kk msa kndungan 6 minggu nurse buat kn ja ...mngkin lain tmpat lain cra

saya plak kene bebel sb lmbt buka buku pink time tu prut dah 16week hehe 😅😅

kat tempat sy plk. trime 10week keatas je..bulan depan bru boleh buat buku pink.. 😊

4y ago

trganu

kalau dkt Selangor blh book appointment online. kena buka selewat 12 minggu