sakit senggugut

Salam semua. Sy bru dpt tau sy pregnant smlm. Kira2 4mggu bru. Tp normal x ni rsa sakit senggugut mcm nk period ni?

22 Balas

Hehe macam saya jugak dulu awal2. Mula2 taktahu pregnant. Ingatkan nak period.. pergh kemain gagah pergi interview kerja padahal masatu rasa senguggut kuat sangat. Muka habis pucat. Sampai yang orang interviewkan tu tegur saya tu cakap awak pregnant ke, saya jawablah tak. Dalam hati siap cakap, mana mungkin pregnant, dah rasa senguggut ni nak period la ni. Masa tu tarikh sebelum tarikh period. So tak berasalah pregnant. Minggu depan period tak dtg2.. test2 naik double line😅 masatu dah 6minggu.. terus dapat mesej pulak tu kerja diterima. Tapi tak jadi. Husb tak kasi

4y ago

Alahai..😂😅 mcm tu ya.. sy pula dulu main firasat2 lagi 😂tapi x caya..