Sakit perut mcm senggugut.

Normal kew sakit mcm sengugut. .sye bru test upt leps lewt period hari ke 3 dan keputusan naik 2 line. .bermakna sye pregnant. .tp normal kew kalo kerap sakit kt perut mcm sengugut nk period??tq mums. .hrap dpt beri info. #ingintahu

3 Balas

hi Ayang.. ianya normal tanda penempelan atau bayi nak membesar.. sis dah buat pemeriksaan di klinik ibu dan anak yg terdekat? Mungkin boleh membantu dalam mengurangkan kerisauan sis.. 🤗

2y ago

Alhamdulillah.. tahniah sis! Semoga bayi semakin membesar dengan sihat dan kuat! 🤗

normal sis.. sy pun kerap sakit mcm sengugut, on off. tp start minggu ke 8 dia stop dah. janin nak membesar

2y ago

tq sis. .sye da bersalin da bby 4bulan

its normal utk sstgh mommy

2y ago

warhhh Tahniah mommy... nt jgn lupa share photo baby dkat photo booth Aps okey🤗