Senggugut.

Ada ke ibu mengandung alami senggugut mcm nk period tu waktu awal kehamilan.? Sy kira2 baru 4minggu tapi rasa senggugut mcm nk period plk.. Ada spotting koko aritu & upt pn samar sgt2. Ada kemungkinan sy pregnant @ ni cuma nk period je.? Tp hati ni rasa mcm ada isi.. Hmm.. #firstbaby #ttc8bulan

1 Balas

Pegi scan kt klinik sis. Klu ada isi, tanda2 sakit senggugut tu blh sebabkan keguguran. Sy pernah rasa waktu hamil 10w.

4y ago

4weeks upt pn masih samar sgt sis.. scan pn dh tentu blm nmpk.. Doctor suruh scan 6weeks & repeat UPT bg terang klau masih blm period dlm 1-2minggu..