6 weeks pregnancy with ovarian cyst

Hi Salam semua, saya nak tanya pada pakar dan ibu yg berpengalaman. Hari tu saya scan kandungan, doctor suspect Saya ada ovarian cyst belah kiri. Adakah cyst boleh membahayakan kandungan saya? Buat Masa ni kantung xnampak janin lagi..mungkin sebab masih kecil dan awal. Terima kasih.

6 weeks pregnancy with ovarian cyst
1 Balas

Biasanya kalau mengalami cyst jnis dlmnya kndungan air dia akn mengecil dan mngecut bila bby mkin bsr d dlm kandungan.. 😉✌

4y ago

Alhamdulillah