ovarian cyst

Hi mommies, ade tak yang pernah kena ovary cyst time pregnant? saya buat ultrasound baby waktu 6 weeks then doctor ckp nmpak ovary cyst and kena refer hospital.. risau plak

2 Balas

Nanti dia akan monitor size cyst tu . Kalau makin lama mengecut insyaallah tak de apa . Kalau dia membesar sama baby membesar kemungkinan akan operate supaya tak ganggu tumbesaran baby

4y ago

alhamdulillah kalo boleh mengecut.. thank you yer

Hye..cousin sy ade kena..tp doct monitor je dia masa preggy..slalu menangis xtahan sbb baby menekan cyst tu..ape2 dptkan nasihat doct ye