Stress sedih semua ada

Hi salam semua. Saya ibu kpd bayi 5bulan. Suami sibuk kerja isnin - sabtu.. dia tk tahu strugglenya kita jaga baby yg asyik nangis & nak didukung 24jam. Bila dia balik kerja, kita ni dimarah pulak.. tk fikir lgsung perasaan & emosi kita ni.. smpai saya rasa menyesal sgt kahwin dgn dia.. 😔😔 menyesal sgt sbb kahwin terburu buru..

2 Balas

sabar sis 😊 baby da boleh makan kalau berminat boleh cuba Izzly food mudahkan kerja mommy www.wasap.my/60129876070/izzly