Tiada janin and jantung. 6week

Salam semua saya baru scan tadi. Tapi sebelum ni scan xde kantung tp ni dah ada kantung cuma tak ada janin n jantung lagi. Doc bg ubat kuat rahim and 2minggu lagi doc suruh datang. Normal ye kalau scan macam ni tak de janin n jantung. Saya bukan apa risau anak first.

Tiada janin and jantung. 6week
101 Balas

Doa bebaik sis. InshaaAllah repeat scan nt nmpk janin. Stay positive

Duedate 10.9.. 6week... sy prgntn skrg msuk13 week duedate 16.9😂

Tunggu 2 minggu lagi...try to get 2nd opinion...miracles do happen

Dont worry sis. Still early in 6w tu. Tgu 9-11w.. InsyaAllah ada

Normal sis. Sy 8 minggu br nmpk janin. 6 minggu kantung je ade.

normal.. sy scan 6w4d dh ad janin n heartbeat.. awk doa byk2 k

Biasalah tu belom nampk lagi ..pasti semuanya baik2 juga tue.

Nanti awak scan 9 or 10 weeks nampak...isyallah sy doakan sis

Sya pun mcm tu.. Mkn jk ubt d bgi.. Klu rezeki x kemana..

Depends.. Sbb saya 10w baru nmpk.. 6w n 8w kantung je..