selsema

Salam semua.. nk tnye.. normalkah klau selsema dr 5week smpai skrg 10week.. xhilang2 selsema ni.. dh jmpe doc.. doc ckp mse sy pergi cek dh nk baik.. xyh amik ubatla.. mnum air masak je bnyk2.. dh mnum bnyk2.. still xhilang jgk..

1 Balas

Betul cakap doctor.. minum air banyak.. better jangan makan ubat time pregnant.. sapu vicks or minyak essential dekat hidung.. dada..

5y ago

Baik2.. sbb biase dia jd time pg n tengah mlm.. tgh mlm xslesa nk tido hidung pedih.. tersumbat