not well

Hi mommies/mom to be... Nk tnye.. normal ke.. kite batuk2 n selsema mse mengandung.. sbb nk ckp sy kurg mnum air... 2btl sehari hbs mnum air tu.. sy ade resdung.. tp xsure sy resdung or selsema skrg ni.. sy dh 7week 3day.. next week bru checkup.. xthn batuk ni je.. sbb bila batuk.. nk terkencing..

1 Balas

Nak kata normal, mcm x jgk, Alhamdulillah sy dlu xde sakit apa spjg preggy. Lain bdn, lain kethnan kot. Apa yg blh buat, jga pemkanan. Kurgkan mknan bergoreng, bykkan protein n buah2an dll 😁 Klu nak mkn ubat, better dpt nasihat doc dlu