baby selsema

Alhamdulillah.. Hrni mcm dh ok sikit selsema dan batuk ainul.. Tp stil risau lg.. Sbb dlm rumah ni semua masih demam batuk selsema lg.. Doc ckp musim.. Demam virus.. Bilalh virus ni nak pergi agknya..

baby selsema
20 Balas

Ank sy pun memula selsema then batuk x smpai sehari mlm tu juga nafas dia laju giler. Then g hospital dpt neb tp still nafas laju lg then terpksa warded sbb nafas laju. Alhamdulillah satu mlm je warded esoknya dh blk. Now dia dh oky x batuk dh cuma selsema ada lg skit2 n kahak pun still bole dgr lg. Tp dia oky xde demam.

Boleh ikhtiar guna mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk dari tasneem.. In shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754

Sis blh Cuba mandikan dgn air perahan lemon...bla mlm Cuba letakan hirisan lemon d tapak kaki baby/ank... Sy slalu amalkn pd ank sulung spai skrg...alhamdulillah serasi... Skrg alhamdulillah sy pregnant 2nd baby 5week

4y ago

Nak tnya, maksud letak hirisan Lemon di tapak kaki tu, semalaman ke? Atau sekadar sapu2 ja..

Sme lh dgn ank sy... Seminggu batuk, selsema n demam.. Satu hari tu muntah je... N last muntah kahak bnyk giler... Alhamdulillah batuk dh kurang , demam pon x lme sehari je... Tinggal selsema je

Hai Babyy.. semoga cepat sihat.. virus, sila pergi jauh2.. 🥰❤️💪

Anak sy pun baru je Okey..masa sakit tu, dia xdek mood langsung

Alahai comel sgt.. semoga cpt sembuh baby

Comelnya semoga sihat adikk

Alolo comelnyaaa 😍😍

Subhanallah,cutenye baby