salam. saya sebelum pregnant memang selsema tak baik2

& bila dh pregnant ni sya sgt risaukan bby sbb ada bersin smpai sakit perut sbb mengeras sekejap. mcm mna sya nk rawat selsema ni sya dh naik rimas dh dgn selsema ni.

1 Balas

waalaikumussalam mommy. saya suggest mommy dptkan consultation drpd doc ttg rawatan terbaik utk penyakit selsema mommy dan mommy boleh jugak cuba alat semburan hidung ( nasal rinse hygiene ) tapi mcm sy ckp dkt atas, mommy kene dapatkan pandangan drpd doc. semoga sihat sihat saja buat mommy dan baby ❤

2y ago

terima kasih ye 🥰