selsema

Masuk hari ni rasanya dekat sebulan lebih dh kot selsema... Sebelum ni pon.. Kalo selsema mmg akn take time nk recover... Tp sok sek sat je time tu.. Lpas batuk truk aritu selsema kurang.. Ni batuk dh kurang selsema naik.. Waduh2.. Smpai rasa sakit perut time bersin...

1 Balas

Saya kalau selsema . Rimas dgn hingus.. dan hidung tersumbat. Saya makan pedas2.smpai berpeluh2. Isnya Allah lpastu selsema bleh kurang dah hilang