Nak tanya

Salam semua.. nak ty la ade x mommy² yg ade pengalaman ari subur tu xsama date mcm bln lepas..sy bln lepas lewat 11 ari.. cd tu dah lari ke cd41 baru period bln 12 tu dtg.. hari ney sy baru cd16 selepas period sy 27 aribln 12 aitu.. ari subur sy yg bln lepas jtuh pada cd28..3 hari sy test opk dabel line pekat.. bln12 itu ari sy lewat 11 ari.. ingatkan ada rezeki.. lom smpai lagi rezeki nyee..so..arinie tanda² ari subur sy cm dah nk coming.. sb sy lau nak smpai ari subur ari² pinggang sakit sume sakit..cm nk demam pon ade..pg td sy ade kua sikit cm eggwhite..pelik sgt.. tp sy test opk naik dabel line.. tp x +ve lagi.. npk jgk linenye terang..cuma xpekat cm bln lepas..nape ye.. share la kot² ade yg sama cm sy ke..

3 Balas

Btw sis, bln 10 sy positif upt. Tapi sebb chemical pregnancy ( same la mcm sis tu ).. cd pada bulan tersebut jadi 39day.. cd40 sy period lpas seminggu bleeding. Utk kitaran next bln 11 back to 30 days. Bln 12 ni sy tak taw lagi sb skrg tgh cd22/DPO 4.