buka buku pink

Salam semua , nak tnye kalau buka buku pink time baby 16 week takpe ke .. saya kene tunggu sijil nikah kuar dulu sebab saya bukan warganegara malaysia , takut nurse marah pulak

9 Balas

klu KK sy dia mnta sijil nikah..sbb ada tulis mklmt trkh nikh dlm buku pink..tp klu xde sjl nikh lg xde mslh pn nk buat...blh bg kmdiaan... yg single mother pun nurse buat je..yg pntg kslmtn ibu dan ank

Nurse tk mrh. Buku pun tada mslah apap pun prgi je buat buku pink dlu. Rsau lambt2 nnti kesihatn kita ad prob plk. Hormon prgy lain skit

Takpe je kira the right time tu untuk bukak. And sy dulu buka buku pink klinik takda mintak pulak sijil nikah 😅

nurse tk mintak sijil nikah pn. dy just mnx pasport je.. untuk maklumat ibu n ic ayah bby

Buka je... Takpe la klau kena marah pun... Yg penting da kena buka

Nurse tak marah pun kalau xde sijil nikah. Bagi kemudian pun ok.

kalau ada passport mungkin pihak hospital akan bantu

Okay je tu.. X lewat sgt. Tp better g checkup

Xakn kena marah. P ja buka buku