Susu Pregnant Atau susu Kambing

Salam Semua Nak Tanye dalam ni mumy2 menjadi pilihan minum susu pregnant,atau susu kambing yang berada di pasaran... contoh nya 1.mamadil rifri 2.susu kambing rayyan 3.susu wildan 4.susu kambing mikae

10 Balas

saya minum karihome. sbb susu lembu takleh masuk time pregnant nii. susu karihome ada vitamin untuk ibu hamil. apa yg saya tgok kat nutrition label dia laa.ada folic acid,ascorbic acid, dan ferruos fumarate. which is vitamin yg kk bg 😂

4y ago

karihome bagus tu harge pun leh tahan 😄,janji susu boleh minum.saya tak try lagi susu karihome ni dengar ramai cakap ok bagus susu ni

Saya consume susu kambing lazz..tapi start pada trimester 2..alhamdulillah..serasi nga saya..tp kadang2 sy minum jer susu dutch lady low fat tu.yang penting minum susu

4y ago

sama le kadang susu farm fresh kite minum

susu lazz la minum.kite minum susu mamadil rifqi tu yang leh masuk.sbb susu pregnant try minum tak boleh masuk

Says minum susu every day..sebab susu prngt xbleh nak masuk rasa nak muntah..tapi sy da tnya doctor,yg penting susu..

4y ago

Betul susu penting untuk kalsium kite ni

Sy minum susu frisomum .sbb tu je leh minum dan d terima tekak serta mudah tuk mmbuang

4y ago

minum mane yang serasi dengan kite.susu pregnant kite tak boleh masuk gak

Susu kambing wildan

4y ago

ok sedap tekak kite kan

Susu lazz💕

4y ago

susu ni pun bagus ramai minum

Susu mamadil

4y ago

sama la kite ,saye amek perisa vanila dengan strawberi. awak

Susujuna

4y ago

bagus susu kambing