hai mommies! pregnant 8w..tgh cari jenama susu kambing yang best. ad cadangan tak?

Mamadil R-Rayyan Karihome Hi Goat Juna Wildan Lazz

21 Balas

meh try susu kambing goatgeos.Saya pun tengah pregnant dan amalkan yang kurma..Hb cantik,dan bertenaga. Nak cuba boleh ws 0104204325..Nak ikhtiar hamil pun boleh.InsyaAllah semua dengan izin Allah swt

Saya minum karihome hari2 sembelit. Tgk review orang lain pun ada yang sembelit minum karihome rupanya.

susu kambing eksklusif 😘 dan sy pnjual susu kmbing ituu

3y ago

wadda whatsapp sy yer

R-rayyan ok x sembelit kulit muka pon bersih cantik..darah ok

karihome..so far minum x sembelit..n tekak boleh terima

saya minum lazz kurma. hb sentiasa cantik.

Cuma harga mahal sikit dlm bpe sachet je

tq semua yg reply 😉. sy minum lazz..

karihome.. Dr suggest minum susu tu..

khalish kurma.. so sedap