Susu Kambing

Salam. Saya nak tanya ibu2 yang tengah pregnant or yang dah selamat melahirkan. Yang ada minum susu kambing semasa hamil. Ada banyak brand susu kambing sekarang; Wildan, Lazz, Khalish, Susu Juna, Susu Rizqi Mamadil etc. Ada yang pernah try susu-susu ni atau susu jenama lain yang mana recommended, sedap, affordable dan takde bau hamis kambing? Terima kasih ??

3 Balas

sy baru shj beli brand HiGoat di farmasi.. di pack trsebut tulis tiada bau hamis kambing..so baru nk try.

Sekarang breastfeed I minum susujuna. Lazat. Susu lain x pernah try so tak boleh compare.

5y ago

Okay sangat2. Membantu jadi milkbooster. Alhamdulilah dapat bf sampai sekarang baby dah 9 months. Takda bau hamis pun. I minum asli n choc, but personally lagi suka rasa yang asli.

blh try susu goatgeos.tak de bau hamis. 🤗