Susu ibu mengandung 🌹

Nak tanya. Ibu mengandung sesuai tak minum susu kambing + kurma? Utk first trimester? Contoh mcm susu kambing kurma jenama wildan tuuu. Atau momy2 boleh suggestkan susu putih or coklat yang selamat untuk ibu mengandung. Terimakasih sharing 🤗🤗

2 Balas

Cek ingredient, kalau gula dalam list 5 terawal ingredient, jangan consume.. Maknanya ada gula tambahan.. Sebab kurma tu sendiri dah tinggi kandungan gula.. Belum gula dari susu lagi..

2y ago

Kalau takde gula tambahan minum jer lah.. At least minum jugak susu

wildan boleh je

2y ago

thankyouuu