Minum susu kambing

Ade orang cakap minum susu kambing time pregnant ni bagus, tapi nak cari susu kambing yang macam mane ? Susu kambing yang fresh tu ke atau susu kambing yang dah siap dipasteurkan tu ? Saye baru pregnant 10 week.

24 Balas

ni saya baca testimoni susu kambing R Rayyan. saya ada sejarah gugur jadi saya nak minum masa 6bulan kandungn nanti tapi saya rasa kalau serasi tak salah minum awal sbb ada yang dua bulan dah consume susu kambing which is 12 week. ada macam2 perisa tapi kalau kandungan da besar elok ambik perisa delima. saya dapat tau dari jiran saya baby dia besar cukup nutrisi alhamdulillah

ikut lh tekak awak nk minum susu apa.... smua susu boleh minum 😅 ank first sy minum susu kambing MAEEZ, ank no 2 sy minum susu soya shaklee, no 3 ni sy minum horlick je... 🤣 tu on ikut tekak sy lh bila sy nk minum, kdg ii malas nk minum

saya minum calla milk, alhamdulillah boleh telan takde bau kambing langsung. sedapp 💯 ada perisa choc, strawberry, machiato & caramel. calla milk takde gula putih, dia guna pemanis dari kurma klu tak salah

sya minum susu kambing yg diperah tu. .tpi kena masak dulu bru minum. .suami sya rajin membeli susu kambing diperah tu, tpi susu tu xboleh lama dlm peti, kena hbiskan pling kurang 3 hri dlm peti. .

sya minuman susu kambing yg jual kat mydin, susu kambing insan ... wktu kndungn 5 bulan.. 1st mmng x blh telan, tp try ke 2x Alhamdulillah dn blh telan ... tiap bulan cek bcaan gula mmng akn d bawah 5 ..

1y ago

minum waktu pagi .. sembelit pn kurang,. klau hb rendah minum jak Sunquick sblm tdur

Cuba awak try susu kambing Wildan. Bagi saya lebih sedap susu ni bole diminum lagi dr susu anmam sy xbole lah😂 harga berpatutan dan sedap tau ringan je.

minum susu kambing yg dipasteur.. jgn minum susu fresh sbb masih ade kuman/bacteria yg belum mati xsesuai untuk ibu memgandung

rmai ckp susu kambing fresh tak blh mnum knp yer ? bru ni sy ada minum . kndungan 9 bln bhya tk?

1y ago

sambungan penerangan doctor malar

sy minum susu kambing rizqi mamadil..serasi dgn sy.alhamdulillah ank lahir tak kuning asbabnya

Susu kambing mana pon bole. Sy dulu mngandung minum susu kotak beli dekat 7e saja hihi