Ubat Zincofer . 16weeks

Salam semua , nak tanya sapa yg sama macam saya lepas telan ubat zincofer kepala berat mual and rasa nak muntah . Kawan suggest maltofer boleh ke saya amalkan kandungan dah 16week 😅

1 Balas

Saya pun mual lepas makan zincofer. Dah cuba waktu pagi atau sebelum tidur, masih mual. Saya beli maltofer selepas baca kat forum ni. Rasa sedap dan langsung tak rasa mual lepas makan. Boleh amalkan pada 16 week, tak ada masalah. Nurse pun start bagi Zincofer masa mula trimester kedua.

3y ago

Terima kasih info mommy ☺️