Ubat Zincofer

Ada tak kat sini dah nak hujung ii tetiba tak boleh nak telan ubat vitamin dri kk , hm saya tetiba jadi geli nak telan dah telan tak sampai 10min mesti muntah balik , skrg just amalkan gulsan pati delima dengan makanan yg boleh naikkan hb je . Bole tak erk camtuu 😅 sebelum ni okay je telan ubat zincofer

1 Balas

sama macam saya! mula mula elok, pastu bila baca ada yang tak lalu telan sebab bau dia, saya pun bau pastu terus tak lalu, hahahah! lepas telan tu jadi panas & muntah. so saya tukar ke Maltofer. tapi kena beli kat farmasi sendiri, kk tak provide.