Ubat zincofer

Normal ke kalau rasa mual/nk muntah selepas setengah jam telan ubat zincofer? Kalau makan asam boleh tak untuk hilangkan mual tu? 😅 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

ckap dgn doc tak boleh mkn zincofer & akan mual, muntah. nnti doc akan bg ubat lain.

2y ago

Ok sis, terima kasih 😊

Better makan sebelum tido. Makan dgn air limau/sunquick tanpa gula.

2y ago

Bagitau dgn dktor sis.. Saya haritu pn sama mcm sis.. Mual & muntah kalau telan zincofer.. Then, dktor terus tukar ubat..