Cuti bersalin

Salam/hi, selalunya utk due date kita amik yg tarikh period or tarikh scan? Sbb kalau edd tarikh period 11/11/19 tp kalau ikut scan jadi 1/11/19. Keliru sebab nak apply cuti nanti tak tahu bila. Huhu

2 Balas

Bila scan nie akan ade awal smngu dri trikh misi bg..normal tu..Sis ambik awal pon boleh sis kira cth arini dh 30W..Sis kne stndby 35w keatas dh..Klu nk blik kg utk berptg pon 35w keatas kena blik kg..Sb bila2 boleh bersalin..Sye sllu blik lg jauh dlm 35w...Sb 37w mmng bersalin dh bila ckup bulan 37w nie...

Slalu hosp/dokt tgk dri tarikh scan..sya x ikut edd tp ikut scan

5y ago

Ohhh begitu ehh. Anak first so cm tak reti sgt huhu thank youu