menangis setiap hari

Salam semua mommy. Sy nak tanya bahaya ke kalau kita selalu menangis setiap hari ? Sy bru 5weeks pregnant.. Tp hari2 mood xcantik, nangis setiap hari, nangis yg sgt2 kuat dan teresak esak sampai sakit kejang perut dibuatnya. Mohon pencerahan semua

1 Balas

Sis kwal perasaan tu bg jgn terlalu emosi sb xelok utk bby..Klu nk emosi boleh tpi kejap2 nty bby cengeng

5y ago

sy mcm tu jga msa akhir nk dkt2 due snstif tpi kena bnyak2 istghfar lah sb nty effect bby jdi stress pl..