Menangis boleh ke

Saya selalu menangis pregnant ni.. mcm mana nk elak ek, sbb hati tisu sangat masa pregnant.. kalau dh nangis legaa je.. saya nangis sbb teringat sikap suami sy yg ada beberapa saya x suka.. tp menangis x baik utk kandungan baby kan hmm

2 Balas

sy pon suka nangis tpi x de lah nangis beria... nangis sbb nk perhatian suami je... hahahaha mngada btul preggy no 3 ni... kurang kasih syg pdhal terlebih manja 😅 boleh je elakkan nangis tu, jgn fikir kn sngt perasaan tu... bt tak tahu ke or busy kn diri.. fikir kn bnde ii yg berfaedah.. normal tu org mngandung mmg emosi fikiran smua terganggu.. tapu jgn dilayan sngt takut ada bnde lain yg teman kn awk nnti, darah tgh manissss

jgn fikirkan sgt sis.. cuma klu rasa nk ngis tu cpt cpt fikirkan bby dlm prut.. klu sis ngis nnti akn sempitkan saluran darah n oxygen yg mnjdi bkalan untuk bby dlm rhim sis.. sy pun kadang mcm sis.. tpi bila fikir bby sy tak jd ngis.. sbb kndungan ptma sy kguguran slepas sy mngis teruk wktu tu.. n kndungan kdua sy more berhati hati..