Puasa 37 minggu

Salam semua. Kandungan saya skrg 37 minggu 2 hari, awal2 bulan puasa saya ada cuba untuk berpuasa tapi pergerakan baby jdi tak aktif mcm biasa dan saya risau jdi saya berbuka. Doctor pun tak galakkan saya berpuasa. Skrg ni mak mertua saya marahkan suami saya dan saya kerana saya tak berpuasa 😢. Suami saya bgtau doctor tak galakkan saya berpuasa tapi mak mertua saya ckp doctor bukan tahu apa2.. sedihnya saya bila dgr mcm tu. Sampai kan mak mertua saya tak bg kami balik ke kg utk berpuasa sama.

15 Balas

kalau dah nak dekat2 bsalin tu mmg tak boleh puasa puan.. ikut la saranan dktor yg lagi arif.. bdan kita, kita yg tau.., pedulikan sja.. klu jadi apa2 pda baby & puan.. sepa yg nk tggung..