Keluar Tanda Darah & Lendir

Salam Semua, Hari Ni Sy 39W3Day.. Pagi Lepas Mandi Pukul 11 Cek2 Ade Kuar Darah Dan Lendir.. Pukul 1 Sampi Hospital Cek Jalan Nurse Ckp 2cm jalan 3cm..Tapi Doc Suh Balik Umah Dulu... Start Dr Cek Jalan Tadi Sy Dah Rasa Cntraction.. Now dekat rumah...Bru Kali Ni G Sepital Suruh Balik.. Sakit nmpak mcm kerap kan.. Mummy rasa sy perlu ke hospital semula x...nanti die x percaya saya pulak?

Keluar Tanda Darah & Lendir
1 Balas

Sy pun kena mcm ni dulu. 2hari sy tahan sakit kontraksi. Selagi awk x sakit setiap 3-10 minit, mmg dia sruh balik dulu. Dorg tggu laluan buka lbh 2cm

5y ago

Kannn Sis.. Adoiii kejap mcm 5 minit sekali sakitnya dtg.. Silang2 gak lah kaki ni nahan sakit... Cepatlah jalan bukak😅