Turun darah dengan lendir tp tak rasa sakit

Slm mommy.. Sy baru je lps balik dari hospital bukaan dah 1cm..tp Dr suruh balik rumah dulu. Masa duduk rumah ada keluar darah tapi x rasa sakit pun. Perlu ke sy pergi klinik terus atau tunggu sakit dulu?

1 Balas

saya sebelum bersalin pun macam tu, asyik pergi hospital je sbb risau. tp doc nurse suruh balik sbb tu tanda tanda bersalin je kena tunggu ada contraction kuat baru pergi balik hospital. kalau awak risau awak pergi je hospital

10mo ago

okk t.kasih. sy x pergi hospital lg