Kencing kotor

Salam semua... hai... nk tnye laa... ade ker kt sini pernah mengalami nye... tanda tanda kencing kotor seperti saya... sakit di bahagian bwah perut sebelah kiri dan sakit dibahagian blkg punggung hingga ke pinggang sebelah kiri jugak.... doktor sah kn saya ade kencing kotor.... tp ketika kencing saya tidak merasa sakit pun.... cuma sakit di bahagian bawah perut dan pinggang ketika saya nk bgun dan berjalan sahaja... ada yang pernah mengalami macam saya ker...?

10 Balas

Sy pun mcm tu, time kencing tak sakit. Tp pinggang bwh perut semua tu sakit. Sekali dktr sruh test kencing, hasilnya leucocyte +1. Kena bagi ubat.minum sekali terus sihat alhamdulillah. Dktr bgtau klu ibu mengandung kena minum 3liter air putih

Air barli yg diproses sendiri atau yg dijual di farmasi bkn yg dijual ready made di kedai2. Cara ke2 air lobak putih dibuat minum. Cara ke3 daun sukun yg kuning diatas pokok, rebus dan minum 3X sehari selama 3 hari. Bulan depan lakukan yg sama

5y ago

Trime kasih sis share tip

Saya pun sama sis,,,tpi saya pinggang sebelah kanan yg kerap sakit,,ada kencing kotor juga,,skrg ni doktor bagi antibiotik untuk jangkitan kuman,,,takut ada kuman...

5y ago

Ye... sya pun sme doktor bg antibiotik ngn ubt than sakit... doktor ckp mungkin dsbbkn sya demam sbb tu snang kne kencing kotor

Mungkin sis tahan kencing kot.. macam saya kalau tahan sekejap je akan terus sakit dekat belah kanan takpun belah kiri.

5y ago

Mungkin kot....

Pernah .sy smpai darah,kluar ketul2 .nk kencing azab rase sakit..Mnum air masak bnyak2,mnum air barli suam juga ya sis

5y ago

Sya kencing langsung x rse sakit... yg sakit cume pggang dan bwah perut tu jer... ok nty sya amalkn minum air barli... trime kaseh ye sis

Sy sakit bhgian bwh perut sebelah kanan,,kdg2 rsa mcm cramp,,smpai ke pinggang blkg belah kanan jgk

Say alami sekrng.pergi check dkt hospitl .doktr ckp xde ape pun

Sya pn bgtu sis.. bnyk minum air putih dn jgn tahan kncing

try mnum air barli yg tnpa gula

5y ago

Ok sis... trime kaseh... sya akan amalkn mnum air barli lpas nie

Sis amalkan mnum air barli sis

5y ago

Barli yg kite rebus sndr boleh kan