Kencing kotor

Salam hai nk tny..ade yg pernah kena kencing kotor?bcampur coklat (air kencing jd coklat2) #16minggu

12 Balas

saya pernah. masa 1st preggy banyak kali kena. kencing keluar darah sakit gilaa... punca kurang minum air. masa tu alahan teruk asyik muntah2 makan muntah minum muntah lepas jadi tu saya selalu minum barli....

Saya start trimester ke 3 baru first time kena, sis boleh amalkan air barli, barli biji tu rebus siap2, klau dah trimester 3 boleh amalkan jugak air kelapa cpt sikit baik😇

banyakkan minum air masak dan air barli kosong.. sye bru kene.. skrg alhamdulillah dah okay

Banyak minum airkosong (2-3liter sehari) & cuba air barli. Kalau still tak ok, jumpa dr

36 week tiba2 terkena kencing Kotor . * warna air teh o. banyakkan minum air masak

doc memang suggest banyak minum air masak. Kurangkan minuman manis²

wsalam..puan dh pergi jumpa doc dptkn rawatan ? mg cpt sembuh aamiin

Sy pun sama kena kencing kotor , selalu mkn yogurt harap menjadi la

saya bru mengalami, kencing berdarah...bru nk g jumpa doc

Tak pernah. Kena byk minum air kosong ni