Sakit di kemaluan

Nak tnya, sape pernah sakit di bahagian yg berwarna biru tu? Sakit sebelah kiri sahaja.. adakah tanda kencing kotor?

Sakit di kemaluan
6 Balas

Sy baru ja 3@4 hari lepas sakit ttba, nk jalan pun terasa sakit, pergi klinik bgtau dkt doc, doc tekan2 sbb takot ada masalah lain sbb sy ank 1st czer tp alhamdulillah masa doc tekan x sakit lepas tu doc mtk checkkan urin nk tgk sama ada kencing kotor ka x, alhamdulillah bkn kencing kotor..doc kata bila mengandung dkt kiri kanan ada mcm 1 bentuk mcm telinga doc kata, dia tampung rahim kita mngkin rahim kita menekan bahagian tu sbb tu sakit..

3mo ago

betul2 bila tekan tak sakit pun.. tapi bila jalan tiba2 ada sakit tu.. sama lah sy baru beberapa hari ni terasa sakit tu secara tiba2 huhu

haritu saya sakit jgk, jumpa doktor, dan doktor ckp ni mksdnya SPD, which is normal utk sestgh mummy since position kepala baby dah dkt bawah, dan boleh jdi sbb pundi kencing dan rectum penuh, tulang kt bawah tu kene support mcm2. nasihat doktor tu kene buat exercise dan bnyk minum air utk elak sembelit. Alhamdulillah skrg dh okay sikit

sama mcm saya hari tu ...tapi tk sakit sangat pun...cuma kalau berjalan je rasa sakit ...tu pun sekejap je...sekarang dh ok dh tk de rasa sakit lagi☺ ...

Saya pun sama bru start semalam. Sakit hilang datang. Pstu hilang. Then rasa mcm berdenyut2. Pstu hilang.

boleh jadi UTI, boleh jadi otot. jumpa doktor check up untuk kenal pasti masalah apa ya.

pernah jugak kne bila masuk t3 , sakit bila nak berjalan tapi lepastu dh hilang