ingin tahu..

Salam semua.. Ade x mummy2 dlm ney pnah ade pgalaman cek UPT (-ve) je.. Bla g klnik scan doc ckap anda hamil..?? Sy ingt nk g wt scan, tp tkot xhamil.. Kcewa plak nty??, cek UPT asyik (-ve) je.. Bulan8,9 period dtg.. Bln 10 xdtg.. Bln 11 trun darah 3 hari je.. Darah pn xbyak.. Sape yg pnah jd cmtu cuba share pgalaman korang..?

8 Balas

nak g scan takot nanti kecewa la plk😂tak pgi tertanya2. cek upt malam smlm pn stil negativ jgk😥

4y ago

Pengalaman sy dulu lps kwen 3bln skali bru dtg period, hormon tganggu sgt lps kwen. Bpe kali check upt, slalu neg mmg kecewa, pg scan dr kata xpreg. Dr ada ckp kputusn upt mmg tepat, mungkin blum ada rezeki sis lg. Bykkn bdoa dan bsabar, lps 10 bln bru rezeki sy preg skang dh 12week. Alhamdullillah sabar itu indah.. 🤗