Tak period tapi cek upt -ve

Hai.. Ada x dalam ni yg sama xtau mcm sy. Last period 27/5(dtg dlm 5 hari tp mcm spotting) .. Lepas tu start bln 6 sehingga hari ni 10/7 xdtg lgsg .. Cek upt -ve.. Perlu ke sy p scan atau hold dulu.

4 Balas

Spotting hanya secalit 2 dan keluar tak lebih 24hrs. If lebih tu bleeding. By right mmg upt dah terang & scan dah nampak. Cuba confirmkan dgn klinik. Boleh jd gangguan hormon. Pakar O&G saya kata kadang lepas kahwin hormon ada kacau juga tp tak pada semua

10mo ago

baikk.. kene direct p hospital trs yee..

Sepatutnya dh positive upt klu dh macam tu..dh try upt lain2 ?Boleh jadi juga masalah hormon sia..boleh try check kat klinik..

10mo ago

tq ye atas,pndpt...

Normal kalau baru kawen. Biasa sebab hormon berubah 😊

10mo ago

terima kasih awak..

try cek upt jenama lain

10mo ago

baik.. sy cbe lagi nnti