Preggy Atau X

Baru 3bulan kawen, lpas kwen period xdtg, upt negatif, g swasta scan xde cyst n xde fibroid, n wat ujian darah beta hcg 6,doc kata mybe hamil, mybe x, tpi tula upt negatif je, hjung bln ni bru nk check hcg g, klu xpreggy harap dtg period je, bkn ape sedih tgk suami n fmly bharap, tmsuk kite?

1 Balas

Sama macam sy dulu dear. Lepas kawin, dalam sebulan dua period x keluar. Cek upt -ve. Sy tggu lagi sebulan, x sempat tggu sebulan dah period. Rasanya hormon kita terganggu lepas bersama suami.

5y ago

Tu la, pasti ade hikmah, pepon tq awak😊