nak tahu

jumaat lps cek upt +ve, sbtu g klinik scan xnmpak apa tpi Doc cek upt +ve jugak.. doc soh dtg lagi 1 mggu.. tapi pagi ni sy cek upt -ve.. ada sesiapa penah alami mcm sya..

4 Balas

sis try lagi upt lepas seminggu. sebaiknya test masa awal2 pagi lepas bgn tidur tu. kdg2 kalau masih awal2 kandungan mmg line xjelas/samar.. kalau upt naik 2line wpon samar pun dikira +ve.

sy dlu pernah gitu jgk, sy p scan balik lps 3 mggu tu tgk² ada je. mybe masa p klinik tu terlalu awl

Cek balik bila sis last period maybe terlalu awal and for time being jgn buat kerja berat2 😊

If terlalu awal mmg x nampak.. don’t worry sis