nak tahu

jumaat lps cek upt +ve, sbtu g klinik scan xnmpak apa tpi Doc cek upt +ve jugak.. doc soh dtg lagi 1 mggu.. tapi pagi ni sy cek upt -ve.. ada sesiapa penah alami mcm sya..

6 Balas

Sy pon pernah cek kat rumah -ve. Dtg umra sbb nk cek keputihan, doc suruh cek upt sy dgn confident ckp -ve la doc.. Saya dh buat di rumah.. Tp doc suruh juga.. Buat upt gune stripe yg same jenis je.. Tp result +ve.. Doc kate keputihan tu simptom org pregnant.. 😆😆

5y ago

Sama la sis.. Sy pon keputihan jugak tau2 preggy

Samela cam sy.. Check sendiri 2 Kali positif..klinik swasta 1kali pn positif.. Semalam bleeding check hospital kerajaan Kate negatif pregnant bkn keguguran..scan bwh pn xnmpk pe..possible period tunggu keputusan hsg drh je ni canne

upt ni mmg kdg x tepat sgt...sy pon sama hari tu...5 kli check -ve..pastu give up...last week ke 14 bru buat upt balik.. Alhamdulillah +ve... insyaallah ad rezeki tu...

5y ago

baik sis😊

Sy mula2 cek +ve.. g klinik, doc check -ve.. sy balik umah cek lgi memg +ve.. lepas 2 minggu, sy pergi klinik lain.. alhamdulilah memg +ve..

5y ago

alhmdulillah sis.. tahniah moga sy pon dpat brita gmbira mcm sis 1 mggu lbh lgi..😊

klu ada duit lbh, boleh beli tester yg mahal sikit .. dia ada bgtahu week skali.. nk tepat lg, g scanla

5y ago

yg nama clearblue tu akk tak sis

upt rosak kot sis..dh 2x check positif kn..sis jgn stress ok..doa je bnyk2..hope lg smnggu ada gud news ☺️

5y ago

😊trima ksh sis