ingin tahu..

Salam semua.. Ade x mummy2 dlm ney pnah ade pgalaman cek UPT (-ve) je.. Bla g klnik scan doc ckap anda hamil..?? Sy ingt nk g wt scan, tp tkot xhamil.. Kcewa plak nty??, cek UPT asyik (-ve) je.. Bulan8,9 period dtg.. Bln 10 xdtg.. Bln 11 trun darah 3 hari je.. Darah pn xbyak.. Sape yg pnah jd cmtu cuba share pgalaman korang..?

8 Balas

Mase first pegi klinik untuk check doc ada tanyer kitaran datang haid. Sebab dia takut keputusan jadi positive (UPT) sebab hormon haid klau period belum datang