hb low

Salam semua ade cara x nak naik kn hb.. Hb sye makn low wlopon dh mkn ubat stiap hri ..

26 Balas

Sis sama mcm saya hari" makan ubat pun tetap bila p check HB low sampai nurse ingat saya mengelat dari makan ubat 🤣 balik rumah setiap hari suami bagi makan buah sayur untuk naikkan hb balik tapi bila pergi lagi klinik untuk check hb low jugak 😤 sampai lah saya fedap... Sis dah lah kena ambik darah je kerja 😂 .. Dan last sekali saya geram saya cerita dkt mak saya.. Mak saya ckp awat hang tak habaq hb rendah terus mak saya keluarkan susu momegojes bagi dkt saya suruh minum setiap hari ,alhamdulillah lepas dari tu hb saya terus naik 😁 tapi lepas dah habis satu box kena minta duit lah dkt cik suami beli dkt mak saya... 😂

3y ago

momegojes tu manis x rs dia