hb low

Salam semua ade cara x nak naik kn hb.. Hb sye makn low wlopon dh mkn ubat stiap hri ..

26 Balas

Saya ambil vitamin c juga..dapat membantu penyerapan iron dgn lebih baik. Alhamdulillah baby ok

kt profile sy ade link utk naik kn hb.. makanan pantang supaya hb x drop.. baca la.. 😊

Sy nurse sarankan makan vitamin sekali ngan buah oren.amalkan tiap hari.alhamdulillah ok

Mkn buah jambu sis.. byk kn mkn bayam merah.. HB Saya dari 11.4 terus Naik ke 12.8

Cuba sis mkn kurma, kekacang, buah2 kering (aprikot, buah tin) buah delima

MKN jambu batu sehari sebiji. Jgn letak serbuk asam insyallah berjaya naik

Maltofer@obimin jus delima Sanquick, kismis, jambu batu, mangga, oren

Terima kasih sume ats cdgn .. In Shaa Allah sye akn cuba amal kn

Sy makan obimin dan minum susu wildan 3x sehari

Mnum jus mamariam..inshaallah hb akan baik