mengantuk memanjang ?

Ade yg mcm sy x, pregnant2 ni kuat betul tido.. kadang2 x bleh tahan2 dah... ?

9 Balas

normal sis.. awal² pregnant lg letih ya amat padahal tak buat kerja teruk² pun. Asyik nak lena jer.. nasib baik husband n mak faham n tak bebel. sekarang dah masuk 2nd trimester Alhamdulillah dah aktif skit.

Sedapnyaa org dpt tdo, sy ni xdpt tdo sbb pusing kiri kanan, satu badan ni lenguh sentiasa.. Jd bisa2 badan sy, mcm mna nk buat hlg rasa lenguh n bisa badan yer?

sama mcm saya , asal dah mkn lunch tu wajib kena pergi tidur terus .. mata mmg x blh tahan , mcm seminggu x tido dia punya ngantuk 😂

Sama lah.. Sye 3rd trimester pon masih lagi kuat mengantuk.. Tapi kne lawan jgk.. Huhuu..

Sama kak .saya klo siang nk tdo je..mlm dh ssh nk tdo...

Sama la. Hehe. Cepat penat n lead to sleep

Normal. Hehe.. Masa awl preggy sy nk tdo je

Normal lah tu sis kalau hamil

Betul