11 week

Mommy2 sume nk tnye,sy sjak akhir ni sring rse mncucuk2 di bhgian perut tp x lme,cume kerap,adakah itu normal?n rse cramp prut jgk sjk msuk 10-11 week ni,da lme x rase mcm ni,last kne mse awal pregnant 4-5week..stakt ni x de pape bleeding

2 Balas

mb gastrik atau pedih ulu hati kot..sy msa 1st trimester krap rsa camtu..better bgtau nurse atau doc sis

Sy 11w juga.. Tp xde simptom2 tu.. Salah mkn kot... Cuma saya skrg kerap demam dan batuk..

5y ago

Sy mkn ubt ni,alhamdulillah baby ok x de pape