Perut sebu kat sudut hati dan muntah yg tersekat2 bagai dipegang2 bahagian tu..

Salam nk tnye .. ade yg mcm sy tak? sy fst preg , jdi xtau .. ade mse perut sy rse sebu sngt kt sudut hati.. kne muntah bru rase perut ok.. sy tau ni bukan mual mcm morningsick tu .. sbb bile nk muntah rase sakit sngt perut tu mcm xboleh kluar.. tpi sy kne bgi kluar jugak untuk keselesaan sy.. mmg sakit sngt sy rse. 😥muntah yg buat sy rse longlai x mmpu berdiri.. dan demam..#seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #32week

1 Balas

mungkin makan byk sgt kut...perut tgh full