Bersalin normal episiotomy

Salam mommies, ade yg mcm sy x tempat jahit tu rasa pedih.. ni dah hari ke-7 .. sy skit dr day 1 sampai la skrang, rasa mencucuk2 je kat tempat jahit tu.. nurse check jahitan ok je, semua nurse yg check puji jahitan cantik.. so mcm xde kaitan dgn jahitan..tp tu la sy pedih tempat tu.. pengalaman mommies mcamana berapa lama akan sakit?

1 Balas

Normal awak rasa mcm cucuk2 tajam.. Mcm sy skrg hari ke 21 dh tak rasa sgt dh.. Dh blh jalan mcm biasa.. Tidak kepit je jalan.. Tp still kena slow2 lah. Takleh lasak lg..sy pun nurse puji jahitan cantik

1mo ago

Rasa pedih x awk? Sy rasa pedih.. nk duduk pn seram