Nampak Kantung Shj

Salam sejahtera.. Saya Ingin kan kepastian.. Saya melalui program hamil melalui kiraan saya.. Saya skrg hamil 6mggu tp doc mengatakan 8mggu...n bila scan cuma ad kantung shj... Tiada dengupan jantung so doc mengatakan kandungan x jd... Bila saya bertanya di doc yg lain kata ya masih awal.. Suruh tggu

1 Balas

Biasanya doc akn suruh dtg semula ke klinik slpas 2 minggu utk scan semula jika belum nampak waktu pertama kali scan