Buka buku pink

Salam ibu2 semua. Nak tanya, boleh ja kan kalau kita fully buka buku pink dekat swasta? Takda masalah kan? Takut juga sebab ada orang cakap kena juga buka pink dekat kerajaan. Incase ada masalah dgn pregnancy, kerajaan taknak terima yang takda buku pink kerajaan. Betul kaa?

2 Balas

if 1st mom buka kt gov dlu. at least tahu prosedur dia and tahu apa risk2 pd diri ibu. klu nk buka utk ank 2,3,4 buatlah kat swasta.

Boleh. Yang penting cari maternity clinic.