Susu Formula

Salam, saye nak tanya antara susu lactogen rumusan bayi & dutch baby 0-12 mane lg okay ye?

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Mulakan dari susu yang mampu milik, kalau baby okay, takda ruam ke apa, lawas berak okay, go on.

3y ago

mcm baby saye before ni minum dutch baby tapi tetibe die naik rashes & badan die mcm panas. tp berak lawas.

VIP Member

Tengok pd keadaan ank.. Ada yg sesuai, ada yg tak

VIP Member

Kena try sis, beli yg pack kecik dlu..tkut ank xsesuai

3y ago

Sembelit, atau cirit birit..x cirit klau muntah2 pn sama jgk

saya bg bby saya susu lactogen..

Skg baby minum apa? Ada masalah tak?

3y ago

Yes mostly sbb anak allergic dgn susu tu.. Bab2 susu ni kena byk brsabar sbb kdg2 anak tdak ssuai minum susu2 trtntu

VIP Member

Try and error

3y ago

betul... anak k3 saya... sampai 20 jenis susu😥😪akhirnya... serasi juga..

Bby brpe bln ye?